Despre noi

DITU are ca obiect de activitate principal distribuția de rame de ochelari vedere, ochelari de soare și lentile oftalmice aeriene.

Piața țintă este reprezentată de clinici medicale, cabinete de oftalmologie, magazine ce comercializează ochelari de soare și rame vedere din toata țara.

În prezent în cadrul firmei sunt 18 angajați specializați în conformitate cu departamentele în care își desfășoară activitatea.

DITU a fost înființată in 1993, însă distribuția de rame de ochelari vedere, ochelari de soare și lentile oftalmice aeriene a început din anul 2005 astfel încât echipa noastră are o vechime de 10 ani în acest tip de activitate.

În acest timp firma și-a creat un portofoliu de clienți stabili care au încredere în produsele și serviciile distribuite și realizate.

Deși gradul de competitivitate din sectorul în care activează este destul de ridicat, strategia adoptată a ajutat-o să se impună pe piață și să ii faciliteze o creștere destul de rapidă.

 

Proiecte de viitor

  • Mărirea portofoliului de clienți
  • Extinderea portofoliului de produse și servicii
  • Imbunătățirea relațiilor cu clienții și reducerea numărului de reclamații
  • Încheierea unor alianțe și acorduri avantajoase
  • Creșterea numărului de angajați necesară extinderii și dezvoltării economico-financiare a firmei

Lentile Private Label

Produsele de tip Private Label cuprind toate marfurile vandute sub marca unui retailer. Acest brand poate fi numele retailerului sau un nume creat exclusiv pentru acel retailer.
”Licențierea produsului unei alte companii pentru a vinde sub nume propriu, mai degraba decat sub al sau.”

Ce produse sunt vândute ca private label?
Marile supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, etc. ofera aproape orice produs sub marca distribuitorului. Produsele de tip Private Label sunt extrem de diversificate, pornind de la produse alimentare, pana la medicamente, cosmetice, produse de uz casnic, birotica si papetarie, vopsele, etc.

Care sunt avantajele?
Pentru consumator, produsele de tip private label reprezinta alegerea si posibilitatea de a achiziționa in mod regulat alimente de calitate si produse non-alimentare la preturi mai mici comparativ cu cele ale brandurilor, fara a mai fi nevoiti sa aștepte ofertele promotionale.
Produsele de tip private label sunt asemanatoare sau chiar mai bune decat cele realizate sub marca producatorului.
Numele si sigla retailerului de pe ambalaj reprezinta garantia ca produsul corespunde atat din punct de vedere calitativ, cat si al specificatiilor.

Cine produce Private label?
Producatorii de produse Private Label se pot împarti in trei categorii:
– Producatorii mari care fabrica atat brandurile proprii cat si produsele de tip private label.
– Producatorii mici si mijlocii care sunt specializati pe anumite categorii de produse si produc in mod exclusiv Private Label.
– Retaileri mari si distribuitori care produc in fabricile personale marfa vanduta