Lentile comanda

Tehnologia free-form

Toate lentilele de comandă DITU sunt realizate cu ajutorul tehnologiei digitale Free-Form. Free-Form este o tehnologie care ar putea schimba pentru totdeauna modul în care vedem. Este un proces de fabricație digital ce folosește proiectarea asistată pe calculator pentru a crea lentile performante și cât mai personalizate. Acest proces ajută la crearea unor lentile care să fie cât mai potrivite pentru pacient și pentru rama pe care acesta a ales-o.

Free-form vor fi foarte apreciate de persoanele cu prescripții complexe sau de purtătorii de lentile progresive. În momentul în care pacientul privește prin zonele periferice ale lentilei, aberațiile ca astigmatismul oblic produc diverse puteri de sferă și cilindru care denaturează calitatea vizuală și reduce domeniul viziunii clare, însă cu ajutorul acestei tehnologii, aceste zone se reduc considerabil.

Beneficii:

  • Vedere excepțională în condiții de noapte sau luminozitate scăzută – lentilele free-form pot reduce efectele de ”strălucire” cauzate de sursele de lumină din timpul nopții.
  • Contrast excepțional – oferă o vedere clară.
  • Culori cât mai reale – lentilele free-form maximizează calitățile optice ale lentilelor oferind o imagine mai luminoasă și intensă a culorilor.

Attraction GOLD

Attraction Gold este o lentilă progresivă individualizată, personalizată ce garantează o vedere cât mai clară. Are un grad de adaptare rapid datorită minimizării distorsionărilor. Oferă o vedere panoramică excepțională oferind purtătorilor un câmp vizual vast. Poate fi montată pe orice tip de ramă: mică, medie și mai mare și este disponibilă pe orice index. Pe suprafața lentilei se poate aplica orice tip de tratament.

Comparație între produsele Attraction

Attraction

Attraction Silver

Attraction Gold

Domenii lentile comanda