Lentile

Monofocale

 

Lentilele simple sau monofocale sunt lentilele cu o singură dioptrie și sunt folosite pentru vederea la distanță sau pentru vederea la aproape.

Ele pot fi produse din plastic sau sticla, pot avea diverse domenii de subțiere si sunt caracterizate prin faptul ca au un singur centru focal.

Lentilele pentru corectarea vederii la aproape au o formă convexă, iar cele pentru vederea la distanță concavă.

 

Citeste mai mult despre lentilele monofocale

future-x-logo
futurex-g2

Progresive

 

Lentilele progresive sunt lentile multifocale ce oferă corecție pentru vederea la distanță, la aproape, precum și intermediară. Lentilele progresive prezintă un coridor invizibil de dioptrii ce cresc progresiv din zona de distanță și se opresc în zona de aproape.
Pe lentilele progresive se poate aplica orice tip de tratament și pot avea orice indice de subțiere. În funcție de tipul lentilelor (convenționale sau free-form), a tratamentelor și a informațiilor preluate de la pacient (legate de activitatea pe care o desfășoară, de rama), perioada de acomodare va fi una foarte scurtă, iar acesta se va bucura de o calitate vizuală ridicată.
Unul din marile avantaje ale lentilelor progresive este că oferă un confort vizual sporit pacientului, iar în cazul în care acestea sunt individualizate, experiența vizuală este îmbunătățită, pacientul beneficiind de un câmp vizual foarte vast.

 

Citeste mai mult despre lentilele progresive

attraction-gold

Fotocromatice

 

Lentilele fotocromatice protejează ochii de soarele intens, acestea închizându-se sau deschizându-se în funcție de gradul de luminozitate de afară. Atunci când nu sunt expuse la razele UV, lentilele sunt transparente. Acest tip de lentile caută să ofere confort vizual și un contrast cât mai bun în orice condiții de luminozitate, atât în interior, cât și în exterior

 

Citeste mai mult despre lentilele fotocromatice

sun-actives-logo
drivewear
transitions

Lentile Future-X

Future-X
Future-X este un polimer avansat care oferă purtătorilor un nivel excepțional de performanță, estetica și protecție. Unicitatea sa constă în abilitatea de a combina punctele forte ale celorlalte materiale într-o singura lentilă – foarte ușoară, subțire, de o claritate excepțională și rezistentă la impact.

 

futurex-specs
futurex-props

 

Proprietati de ultima generatie

 • Material ultra ușor
 • Design subțire
 • Rezistență la impact
 • Claritate impecabila
 • Protecție UV400
 • Clare pentru totdeauna

Lentile Future-X G2

Future-X G2
Future-X G2 este un polimer avansat pentru lentile, care conferă utilizatorilor un nivel excepțional de performanță vizuală, estetică și protecție. Unicitatea sa constă în abilitatea de a combina toate punctele forte ale celorlalte materiale într-o singură lentilă – super-ușoară, subțire, clară din punct de vedere optic și rezistentă la impact.

 

futurex-g2-specs

 

Proprietati de ultima generatie

 • Material ultra ușor
 • Design ultra subțire
 • Claritate inalta
 • Clare intotdeauna

Proprietati imbunatatite

 • Rezistenta la imact
 • Rezistenta mare la tensiuni
 • Optica asferica

Lentile SunActive G3

SunActive G3
Tehnologia Fotocromică de Acțiune Rapidă asigură menținerea uniformității moleculelor fotocromice pe parcursul închiderii și deschiderii la culoare a lentilelor, ceea ce îmbunătățește stabilitatea și uniformitatea culorii, indiferent de dioptrii.

Dupa doar 1 minut afara lentilele se inchid pana la 70%, cu 25% mai repede decat lentilele obisnuite

Dupa doar 3 minute la interior lentilele redevin transparente, de doua ori mai repede decat lentilele obisnuite

 

sunactive-g3-specs

Strat fotocromic cu acțiune rapida

 • timp rapid de reactie
 • stabilitate imbunatatita a culorii

Durabilitate imbunatatita

 • capacitati imbunatatite de inchidere
 • claritate durabila a lentilelor in stare inactiva

Protectie antireflex pentru imbunatatirea performantelor

 • strat antireflex Steel
 • strat Primer imbunatatit

 

Steel by ILT
- este un tratament antireflex multistrat, special conceput pentru a optimiza performanțele lentilei.
- integreaza 5 proprietati principale, pentru a oferi cea mai buna protecție antizgarieturi, claritate si intreținere usoara a lentilei.

Lentilele SunActives G3 beneficiaza de un strat PRIMER imbunatatit, care acționeaza ca o “perna” ce absoarbe si dispenseaza lateral energia provocata de impactul mecanic, proprietate care face lentila mai rezistenta la ciobire si spargere

Lentile Atraction Gold

Atraction Gold
Attraction Gold este o lentilă progresiva individualizata, ce garanteaza o vedere cat mai clara si are un grad de adaptare rapid datorita minimizarii distorsionarilor.
Atraction GOLD ofera o vedere panoramica exceptionala oferind purtatorilor un camp vizual vast, poate fi montata pe orice tip de rama: mica, medie si mai mare, este disponibila pe orice index, iar pe suprafața lentilei se poate aplica orice tip de tratament.

 

Comparatie intre produsele Attraction

 

 

 

Lentile Drivewear

Drivewear
Lentilele Drivewear sunt lentile unice pentru soferi, ce imbina avantajele lentilelor fotocromice (schimbarea aspectului inchis si culorii depinzand de intensitatea luminii ce atinge lentila) și a celor polarizate (care reduc stralucirile de pe suprafetele plane). Datorita acestei imbinari, lentilele garanteaza confort in toate conditiile de vreme

Vremea innourata

In conditii de lumina slaba, lentilele Drivewear au o culoare verde-galbena intensa. Aceasta culoare asigura un contrast foarte bun in aceste conditii.

Vremea insorita dupa parbrizul masinii

La lumina zilei lentila are culoare aramie. Aceasta culoare reduce excesul de lumina si asigura o recunoastere corecta a obiectelor.

Vremea insorita afara

La lumina zilei de afara, lentila are o culoare rosie-aramie. La maxim, aceasta culoare reduce excesul de lumina ce vine catre ochi.

 

Tratamentul Drivewear

 • filtru polarizat: este activ in orice conditii, asigura confort vizual maxim si șofat in siguranta prin eliminarea stralucirilor obscure de pe suprafetele plane (drum, apa, zapada)
 • strat fotocromic care reactioneaza la lumina vizibila: inchide lentila la culoare in zilele cu soare, de asemenea dupa parbriz, in masina (trasatura unica)
 • strat fotocromic care reactioneaza la radiatiile UV: inchid lentila aditionala in vreme insorita in afara masinii (precum o lentila fotocromica traditionala)

Lentile Transitions

Transitions
Datorita tehnologiei fotocromice de ultima generatie, lentilele Transitions sunt cele mai sensibile la schimbarile de intensitate ale luminii soarelui sau lumina indirecta, cum ar fi cea reflectata de la cladiri, masini sau alte suprafete.

 

Lentilele Transitions

 • Transparenta este maxima la interior
 • Viteza mare la inchidere si deschidere
 • Blocheaza 100% razele UVA și UVB
 • Sunt potrivite pentru orice tip de rama si prescriptie
 • Sunt recomandate tuturor categoriilor de varsta, inclusiv copiilor